Werken bij CodeCafé!

Werk mee aan vernieuwend IT-onderwijs als IT-docent van CodeCafé!

Vacature sluit 1 september.

Waarom?

CodeCafé groeit en daarom zijn wij op zoek naar leuke gepassioneerde (junior) IT-docenten die ons team komen versterken. Je kunt deeltijd of voltijd bij ons komen werken. Wij zoeken docenten die minimaal 12 uur per week beschikbaar zijn en wij hebben werk voor meerdere docenten.

Waar staan wij voor?

Bij CodeCafé proberen wij zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om IT-vaardigheden te leren. Dit doen wij op een leuke vernieuwende manier via YouTube en onze community. Wij maken het doceren en leren van IT-lesstof leuk en praktisch door leuke, energieke leraren in te zetten en altijd een gaaf eindproduct te koppelen aan onze opleidingen. Plezier en ontwikkeling vinden wij enorm belangrijk en daarom stellen wij samen met jou je takenpakket op. Wij streven naar een hoge mate van afwisseling om het werk leuk en uitdagend te houden. Je gaat bijvoorbeeld IT-opleidingen vormgeven en doceren via diverse kanalen. Wij geven gratis opleidingen via YouTube zodat geïnteresseerden gratis kunnen leren programmeren en daarnaast kan je worden ingezet om les te geven in IT-traineeships of voor overige opleidingspartners of eindklanten. Op dit moment verzorgen wij bijvoorbeeld IT-opleidingen voor de NOS en diverse Hogescholen.

Wat geven wij voor IT-les?

Van de meest gebruikte programmeertalen en frameworks tot specialistische lessen. Van de backend Java, C#, PHP, Python tot de frontend en daarbinnen de meest gebruikte frameworks zoals React, Laravel en Angular. Zelfs CSS Art en LOLscript is ons niet vreemd. Onderlinge interactie en leren van elkaar vinden wij ook belangrijk voor jou ontwikkeling.

Wat levert het jou op?

Afhankelijk van het aantal uur dat je werkt, welke skills je bezit, welke ontwikkeling je nastreeft en wat je leuk vindt, gaan we samen bepalen hoe jouw rol vormgegeven wordt.

  • Regie over je eigen ontwikkeling;
  • Een goed gevoel omdat je bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen;
  • Werken in een leuk energiek team aan de IT-lesstof van de toekomst;
  • Mogelijkheid om remote te werken;
  • Prima arbeidsvoorwaarden die afhankelijk zijn van je ervaringsniveau.

Waarom werken voor CodeCafé

CodeCafé is een toffe, energieke omgeving met passievolle werknemers. Wij dromen groot en willen graag de grootste Nederlandstalige IT-community van Nederland worden. Dit willen wij bereiken door zowel leuke gratis en als betaalde IT-opleidingen te geven. Ook bieden wij begeleiding aan in onze Discord community om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Op deze manier wij hopen wij een positieve impact te maken op de markt en mensen door het aanleren van IT-vaardigheden.

Ben jij dit?

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als developer en/ of IT-docent;
  • Je hebt altijd al kennis willen overdragen en wat betekenen voor anderen;
  • Je pakt je verantwoordelijkheid en kunt goed met vrijheid omgaan;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je houdt van nieuwe ontwikkelingen op Tech. Overige verdiepingen zijn altijd welkom.

Sollicitatie

Vacature sluit 1 september.

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie. Laat je niet afschikken als er voorwaarden zijn waar jij niet aan voldoet. Geef dan aan waarom jij denkt dat jij op termijn wel een goede IT- docent zal worden.