Werken bij CodeCafé!

Werk mee aan vernieuwend IT-onderwijs als IT-docent van CodeCafé!

Vacature sluit 1 December

Kom jij ons team versterken?

CodeCafé groeit en daarom zijn wij op zoek naar leuke gepassioneerde (junior) IT-docenten die ons team komen versterken. Je kunt deeltijd of voltijd bij ons komen werken. Als jij technisch aangelegd én creatief bent, pas jij perfect bij het team van CodeCafé! Wij bieden flexibele werktijden vanaf 12 uur per week en zijn op zoek naar meerdere docenten.

Wat ga je doen als Codecafé docent?

Als CodeCafé docent zul jij een gedeelte van jouw uren les gaan geven op een Hogeschool. De rest van jouw uren besteden we aan het ontwikkelen van opleidingen voor CodeCafé, YouTube content maken, kun je ingezet worden om les te geven in IT-traineeships of voor overige opleidingspartners of eindklanten.  

Bij CodeCafé proberen wij zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om IT-vaardigheden te leren. Wij dromen groot en willen graag de grootste Nederlandstalige IT-community van Nederland worden. Hiervoor zetten we onder andere YouTube, Twitch en Discord in. Wij maken het leren van IT-lesstof leuk en praktisch door leuke, energieke leraren in te zetten en altijd een gaaf eindproduct te koppelen aan onze opleidingen. Plezier en ontwikkeling kunnen volgens ons prima samengaan, waardoor we je leuk en afwisselend werk willen bieden.

Ons lesmateriaal is zeer uiteenlopend: van backend, Java, C#, PHP, Python tot de frontend en de bijhorende frameworks zoals React, Laravel en Angular. Zelfs CSS Art en LOLscript is ons niet vreemd. Wij streven er altijd naar om een positieve impact te maken op zowel de markt als individuele (beginnende) programmeurs.

Afhankelijk van je beschikbare uren, je vaardigheden en je wensen geven we jouw rol vorm. Zo heb je zelf controle over je ontwikkeling. Andere voordelen van CodeCafé zijn de positieve impact die je hebt op anderen, ons jonge energieke team, de mogelijkheid om op afstand te werken en gunstige arbeidsvoorwaarden.

Ben jij dit?

Als jij iemand bent met affiniteit voor technologie, creativiteit en een voorliefde voor leren is dit de ideale baan voor jou. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken en graag nieuwe dingen leert om die kennis weer over te dragen. Wel vragen wij dat je minstens een jaar ervaring hebt als developer en/of IT-docent en dat je de Nederlandse taal, waarin wij onze opleidingen geven, uitstekend beheerst. Onze ideale kandidaat is technisch, leergierig, creatief en sociaal.

Wat levert het jou op?

  • Gratis toegang tot alle CodeCafé opleidingen;
  • Een goed gevoel omdat je bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen;
  • Werken in een leuk energiek team aan de IT-lesstof van de toekomst;
  • Mogelijkheid om veel vanuit huis te werken;
  • Prima arbeidsvoorwaarden die afhankelijk zijn van je ervaringsniveau.

Sollicitatie

Vacature sluit 1 December

Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie. Laat je niet afschikken als er voorwaarden zijn waar jij niet aan voldoet. Geef dan aan waarom jij denkt dat jij op termijn wel een goede IT- docent zal worden.