Leuke, creatieve en specialistische opleidingen voor jouw development team.

De sleutel tot het behouden van goede developers is hen tevreden houden. En de beste manier om dat te doen is door te investeren in hun vaardigheden en hen op de hoogte te houden van de laatste technologieën.

Een aantal van onze klanten
logo nos
logo young capital
logo itph academy
logo hogeschool utrecht

IT-opleidingen hoeven niet saai en oubollig te zijn.

Developers houden van bouwen! Daarom werken onze opleidingen naar tastbare eindproducten toe. Geen saaie theorieopleiding, maar doelgericht moderne kennis toepassen in projecten.

Wij zijn uniek in dat jouw developers levenslang toegang hebben tot de opleidingsmaterialen. Hierdoor zijn opfriscursussen verleden tijd. Ook geloven wij in levenslang leren. Daarom kunnen jouw developers zelfs na de afronding van de opleiding vragen blijven stellen in onze community.

Op maat gemaakte opleidingen

Heeft jouw developers team behoefte aan specialistische kennis? Wij maken opleidingen op maat voor zowel beginnende als gevorderde developers.

Samen brengen wij de behoeften van jouw afdeling in kaart. Vervolgens ontwikkelen onze docenten een opleiding waarbij jouw developers technieken leren door daadwerkelijk wat te bouwen.

Geef jouw medewerkers nieuw perspectief met het omscholingstraject

Omscholen tot developer biedt jouw medewerkers een wereld vol kansen en mogelijkheden. Wij scholen jouw medewerker binnen 12 weken om tot een junior front-end, back-end of full stack developer.

Onze docenten inhuren voor jouw traineeships

Geeft jouw organisatie traineeships en wil je daarvoor de leukste docenten van Nederland inzetten? Dat kan, want je kunt onze docenten ook inhuren.

Interesse in een opleiding voor jouw personeel?

Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact met ons op.