Toffe IT events voor iedereen

Wij organiseren regelmatig live evenementen en workshops over diverse IT-gerelateerde onderwerpen zoals software ontwikkeling, data-analyse en nog veel meer.

Illustratie van een getinte dame met logo's van programmeertalen om zich heen

Leer coderen tijdens toffe live events!

Onze evenementen worden geleid door ervaren professionals uit de industrie en bieden deelnemers de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, hun netwerk uit te breiden en meer te leren over de nieuwste trends en technologieën op het gebied van IT.

Onze evenementen zijn interactief en bieden deelnemers de kans om vragen te stellen en te discussiëren met onze experts. We moedigen je aan om deel te nemen aan onze volgende Live IT evenementen en je carrière te verbeteren!

Aankomende events

Op dit moment hebben we nog geen evenementen gepland staan. Houd onze website in de gaten voor updates en nieuws over toekomstige evenementen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en geen enkel leerzaam event meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt regelmatig updates over onze interessante IT events, trainingen en workshops.
Bedankt! Het formulier is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Terugkijken IT-proeverij