Kom werken bij CodeCafé!

CodeCafé groeit en daarom zijn wij op zoek naar leuke gepassioneerde ICT-docenten die ons team komen versterken. Je kunt deeltijd of voltijd bij ons komen werken. Als jij technisch aangelegd én creatief bent, pas jij perfect bij het team van CodeCafé!

Open vacatures

ICT-docent

Ben jij op zoek naar een informele bedrijfscultuur, waar elke dag anders is en waar je samen met je team geweldige ervaringen opdoet? Ben jij daarnaast gepassioneerd om jouw ICT-kennis over te brengen op anderen? Dan is CodeCafé de perfecte werkplek voor jou.

32-40 uur

Waarom werken bij CodeCafé?

Bij CodeCafé draait alles om het verbeteren van het ICT-onderwijs in Nederland. Als ICT-docent bij ons krijg je de kans om voor de klas te staan en lesmateriaal te ontwikkelen voor scholen, traineeships en bedrijfstrainingen. Daarnaast kun je jouw creativiteit volledig benutten door online cursussen te maken voor ons eigen platform en YouTube-content te produceren. En als kers op de taart bied je ook nog eens begeleiding op onze Discord. Het leuke aan deze functie is dat je voortdurend wordt uitgedaagd met diverse opdrachten en in een korte tijd enorm veel ervaring opdoet in verschillende omgevingen.

Een groepje mannen dat buiten aan een lunchtafel een blikje bier nuttigt.
Een foto van zeven mensen, die een drankje doen in een restaurant.
Vier mensen zitten met een VR-headset voor een stuur.
Join our team!
Informele bedrijfscultuur

Onze informele bedrijfscultuur is een plek waar je jezelf kunt zijn en wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. We geloven dat een ontspannen sfeer bijdraagt aan betere samenwerking en resultaten.

Afwisselend werk

Door op verschillende opdrachten te werken, kun je jezelf uitdagen om te leren en te groeien, terwijl je tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoet in verschillende werkomgevingen.

Leuke teamuitjes

Bij ons gaan teamuitjes verder dan de gebruikelijke bedrijfsborrel. Elk teamlid organiseert unieke uitjes in hun eigen stad, zoals heerlijk Italiaans eten, een Kerstmarkt bezoeken en grenzen verleggen in een 'Virtual Reality Gamehouse.'