Leer in zes weken gratis verschillende projecten programmeren

Leer iedere 1e donderdag van de maand van 19:00 tot 22:00 onder begeleiding van een docent leuke projecten programmeren.

Wat is de IT-proeverij van het CodeCafé?

CodeCafé is eind 2019 ontstaan als een Meetup van Qien waarmee wij programmeren voor iedereen toegankelijk wilden maken. Qien is een talentontwikkelaar die IT-traineeships aanbiedt aan mensen zonder een IT-achtergrond. Elke maand organiseerden wij een Meetup waar mensen gratis onder begeleiding van een docent konden leren programmeren. De Meetups werden enorm goed ontvangen en bij elke Meetup waren er meer deelnemers. Helaas verspreidde kort daarna het coronavirus zich waardoor het niet meer mogelijk was om deze Meetups te organiseren. Dit vonden wij enorm jammer en het is nu tijd om de draad weer op te pakken. Daarom hebben wij besloten om de Meetups van CodeCafé te digitaliseren.
De opleiding bestaat uit maar liefst zes lessen van drie uur lang die jij gratis kunt volgen.

Iedere week ga je met een andere programmeertaal aan de slag. Waarbij je tijdens iedere les wat anders gaat maken.  We hebben de opleiding zo ingericht dat de opleiding één totaal geheel is maar dat alle lessen ook op zichzelf kunnen staan. De opleiding richt zich op beginners en daarom is het geen probleem als jij niet eerder hebt geprogrammeerd. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een computer of een laptop en een stabiele internetverbinding. Op deze wijze willen wij programmeren toegankelijk maken voor iedereen. Wij hebben er enorm veel zin in!

Volg een gratis opleiding waarbij je in zes weken kennismaakt met populaire programmeertalen.

Wij willen dat zoveel mogelijk mensen leren programmeren. Daarom hebben wij de CodeCafé proeverij ontwikkeld. Een opleiding van 6 weken waarin je iedere week online via een YouTube live stream onder begeleiding van een docent leert programmeren. Onze docenten geven iedere week 3 uur lang les waaraan jij gratis kunt deelnemen. We hebben de opleiding zo ingericht dat de opleiding één totaal geheel is maar dat alle lessen ook op zichzelf kunnen staan.

Aankomende proeverij lessen.

Wil je deelnemen aan één van de onderstaande gratis lessen? Schrijf je gratis in via bovenstaand formulier.

Geen toekomstige lessen gevonden. Binnenkort meer informatie.

Blijf je verder ontwikkelen in onze community

Onze docenten beantwoorden graag jouw vragen in onze community

Kom je tijdens het programmeren ergens niet uit? Stel je vraag in onze Discord community.

Leer anderen gelijkgestemde developers kennen

Leer anderen kennen die net als jij beter willen worden in programmeren.